Δίνει μαθήματα ζωής ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι της ομάδας μας, ενημερώνει όλους τους φίλους της Ανόρθωσις ότι μετά από συνεργασία με το Σωματείο μας, θα στηθούν γιγαντοοθόνες στο «Θεμιστόκλειο» για την παρακολούθηση του επόμενου αγώνα της Ανόρθωσις  απέναντι στην ΑΕΛ ο οποίος είναι κεκλεισμένων των θυρών στις 5 Οκτωμβρίου.

Επίσης, στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά για στήριξη της μικρής φίλης της ΑΕΛ Δέσποινας η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Μπράβο στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ για την ενέργεια να βοηθήσει το μικρό κορίτσι, δίνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και συμπαράστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο ότι μετά από συνεργασία με το Σωματείο μας, την Κυριακή 05 Οκτωβρίου θα διαμορφωθεί ο κατάλληλος χώρος εντός του κλειστού σταδίου μας στην Λεμεσό για την παρακολούθηση του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Λόγω του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία όπως μαζευτεί ξανά σύσσωμη η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Μετά από δική μας πρωτοβουλία θα στηθούν εντός αγωνιστικού χώρου του «Θεμιστοκλείου» γιγαντοοθόνες για την καλύτερη θέαση του αγώνα και θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το κλειστό σε κανονικό γήπεδο. Θα υπάρχει ένας λαχνός εισόδου/εισφοράς αξίας €5 με όλα τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά ως οικονομική ενίσχυση στα τμήματα του Σωματείου. Επίσης με το συγκεκριμένο εισιτήριο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε από το καφενείο του σταδίου το 1ο σας ποτό. Θέλουμε να καλέσουμε τους πάντες όπως στηρίξουν αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε με αυτό το μικρό ποσό να δώσουμε μια οικονομική ανάσα στα τμήματα που ξεκινούν σύντομα τις υποχρεώσεις τους.

Θα υπάρξει μετάβαση με λεωφορείο από το κλιμάκιο μας στην Ελ.Αμμόχωστο όπως επίσης και από τον Κεντρικό Σύνδεσμο στην Λάρνακα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μετάβαση και τις ώρες αναχώρησης θα ενημερωθείτε από τα κατά τόπους κλιμάκια σας. Ο αγώνας ξεκινάει στις 18:00.

Υ.Γ. Καλούμε επίσης όποιος έχει την δυνατότητα να βοηθήσει όπως μπορεί την μικρή φίλη της ΑΕΛ, Δέσποινα η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Για οικονομική βοήθεια ή επικοινωνία ο λογαριασμός της μητέρας Παναγιώτας είναι 2139822-9 ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας 99632728.

Υ.Γ.1 Ποιος θα κάνει την επόμενη πάσα στην «περίπτωση» κάρτα οπαδού ; Γελάει μαζί σας και το παρδαλό κατσίκι.

Υ.Γ.2 Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ