Του πάει….

Πως έχει το τόπι στο αίμα του το ξέραμε. Εξάλλου έχοντας στο παλμαρέ σου κλήσεις σε όλες τις μικρές εθνικές μίας χώρας που παράγει ποδοσφαιρικά ταλέντα με την σέσουλα  όπως η Γερμανία μόνο τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν λογίζεσαι.

Γεγονός είναι επίσης πως στα παιχνίδια με Ομόνοια, ΑΕΚ και Ερμή στα οποία αγωνίστηκε ο Τσινεντού Εντέ μάλλον απογοήτευσε τους φίλους της Κυρίας αφού έδειχνε πίσω από φυσική κατάσταση όντας και η πρώτη αλλαγή του Αντρέ Πάους και στα 3 παιχνίδια.

Προχθές όμως με την Αγία Νάπα είδαμε κάπως διαφορετικό τον Τσινεντού. Ο Πάους, προφανώς θέλοντας και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει συνέχειας τοποθέτησε τον Γερμανό-Νιγηριανό επιθετικό πίσω από τον Ιακοβένκο σαν δεκάρι με ορισμένους εξαιρετικούς συνδυασμούς να περνούν και από τα δικά του πόδια.

Ειδικά με τους Κάλβο-Γκαρσία έδειξε να βρίσκει χημεία που μόνο επικερδής μπορεί να αποδειχτεί για την ομάδα. Αν πάρουμε ως παράδειγμα την φάση του τρίτου τέρματος με τον Εντέ να βγάζει δεξιά για τον Καλβό και αυτός να βρίσκει τον Άμπου την ώρα που ο Γερμανός παίρνει θέση στην μεγάλη περιοχή τραβώντας αντίπαλο ποδοσφαιριστή πάνω του να τον μαρκάρει τότε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον αριστερό ακραίο επιθετικό. Φάνηκε πάντως η θέση “10” να του ταιριάζει προσφέροντας στον προπονητή του ακόμα μια επιλογή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ