Προπόνηση με τους «μεγάλους»

Σε μια καινοτόμα ενέργεια προχώρησε το Ολλανδικό δίδυμο των Πάους-Λέουβεν, με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος να προωθούν τον νεαρό Ανδρέα Χ”Αθανασίου στην προπόνηση της πρώτης ομάδας. Το γεγονός αυτό αποτελεί μόνο την απαρχή μιας προσπάθειας να συμμετέχουν και άλλοι ποδοσφαιριστών των ακαδημιών στις δραστηριότητες των «μεγάλων» με στόχο να αποδείξουν ότι αξίζουν να προσπαθήσουν σε ψηλότερο επίπεδο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου έχει ως εξής:

«Απογευματινή ήταν η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, πριν τον αυριανό (19:00) αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μέσα στη Λευκωσία. Ο κ. Πάους δεν αντιμετώπισε επιπρόσθετα προβλήματα, πέραν από τον παροπλισμένο Τζέισον Δημητρίου και τους Χόλγκερσον, Εντέ, Σαμπάλα, Οικονόμου και Καμίνσκι, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Την ευκαιρία να συμμετάσχει στην προπόνηση είχε και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Αντρέας Χ”Αθανασίου. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας κάτω των 21, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, παρά τον μικροτραυματισμό που είχε προ ημερών και ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να αγωνίζεται με… επίδεσμο στο κεφάλι.

Παρόμοιες εμπειρίες με τον 17χρονο Αντρέα θα έχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών μας, οι οποίοι θα πείσουν τους Τεντ φαν Λέουβεν και Άντρε Πάους ότι μπορούν να συναγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ