Το πλάνο για την απόδραση απο το «δάσος»

Επιτέλους νίκη στο προηγούμενο ματς. Νίκη μετά από 8 μήνες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», νίκη μετά από 4 μήνες σε αγώνες πρωταθλήματος! Όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης θέλουν να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της ομάδας για αυτό και ο Αντρέ Πάους καταστρώνει πλάνο απόδρασης με το τρίποντο από το Δασάκι της Άχνας.

Ο Ολλανδός γνωρίζει ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του ήταν με τον ερχόμενο του αντίπαλο, Ερμή Αραδίππου, και θα επιχειρήσει να ντουμπλάρει τις νίκες πάνω σε ένα πάντοτε αξιόμαχο και υπολογίσιμο αντίπαλο.

Λόγω και του γεγονότος ότι στο μεθεπόμενο αγώνα με το Αποελ στο ΓΣΠ – την προσεχή Τετάρτη – δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι Καμίνσκι, Χόλκερσον, Σαμπάλα, Εντέ και Οικονόμου ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα δούμε εκ νέου το νεαρό Βέλγο Τόμας Καμίσνκι. Στο κέντρο της άμυνας φαβορί είναι οι Χόλκερσον και Σερράν Πόλο αλλά δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι ο Γρηγόρης Μάκος στην θέση του Σουηδού. Στα άκρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, μιας και στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ξανά ο Άντιτς αφού ο Δημητρίου δεν είναι σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμος. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Ράζακ Νούχου.

aburjania

Στο χώρο του κέντρου το οποίο ομολογουμένως τα πήγε περίφημα στον αγώνα με την ΑΕΚ θα παραταχτεί η ίδια τριάδα με τους Μαϊσουράτζε, Λαΐφη και Αμπουρχάνια. Χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, αναμένεται να πάρει και ο Γκονσάλο Γκαρσία.

Στην επιθετική γραμμή είναι δεδομένη η παρουσία των Κάλβο, Εντέ και Ιακοβένγκο με τους Μακρή και Σαμπάλα να παραμονεύουν για όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο αγώνας με τον Ερμή παίρνει ιδιαίτερη σημασία μιας και μετά την λήξη του, απομένει ο πλέον ελάχιστος – ελέω ΚΟΠ – χρόνος για προετοιμασία απέναντι στο δυσκολότερο αντίπαλο και δει εκτός έδρας που ακούει Αποελ, οπόταν στον αγώνα με τον Ερμή η νίκη είναι επιβεβλημένη για πολλούς και διάφορους λόγους. Με πρώτιστο, τη ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ