Παν.Συ.Φι: “Eυχαριστούμε «κύριε» Κουτσοκούμνη”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι, ενημερώνοντας τα μέλη του για τις επόμενες υποχρεώσεις του συνδέσμου για το επόμενο τετραήμερο.

Αναλυτικά:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για τις επόμενες υποχρεώσεις του Συνδέσμου για το επόμενο τετραήμερο. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον «κύριο» κουτσοκούμνη που μας δίνει την δυνατότητα να δούμε την ομάδα μας τρεις φορές σε έξι μέρες. Δυστυχώς δεν θα είμαστε παρόντες σωματικά αλλά ψυχικά θα είμαστε αιώνια μαζί Της. Δεν μας το επιτρέπει η συνείδηση μας και δεν είμαστε διαθετιμένοι να παίξουμε το παιχνίδι τους. 

 

Κάνοντας αύριο αρχή ενημερώνουμε πως τον αυριανό αγώνα ενάντια στον ερμή η ώρα 19:00 θα τον παρακολουθήσουμε στα κατά τόπους οικήματα του Παν.Συ.Φι. 

 

Επίσης την ερχόμενη Τρίτη 23/09 θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της πετοσφαιρικής μας ομάδας στο Θεμιστόκλειο η ώρα 19:00. Ας δείξουμε από την αρχή της χρονιάς την συμπαράσταση μας στο τμήμα του Σωματείου μας. Ας αφήσουμε και τους πετοσφαιριστές μας με την απορία τι θα ακολουθήσει κατά την διάρκεια της χρονιάς όπως έγινε και με την ομάδα φούτσαλ.

 

Τέλος καλούμε όλα τα μέλη του Παν.Συ.Φι την Τετάρτη 24/09 στον κεντρικό μας Σύνδεσμο στην Λάρνακα για το παιχνίδι με το αποελ και πάλι στις 19:00. 

 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ