“Ο λύκος τρίχα αλλάζει, μυαλά δεν αλλάζει”

Μια από τις μεγαλύτερες βρωμιές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστές ανθρώπους που το διαφεντεύουν.

Ο Κωστάκης πλέον και η παρέα του, έχει βάλει στόχο να δώσει πριν καν αρχίσει καλά καλά το πρωτάθλημα τον τίτλο στην αγαπημένη του ομάδα. Αν κάποιος κάνει τον κόπο και διαβάσει το πρόγραμμα της Ανόρθωσις θα έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Όλα κινούνται γύρω από τα θέλω και τις ανάγκες του αποελ. Κάτι που φωνάζουμε εδώ και χρόνια.

Αυτό όμως που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αποσιώπηση του γεγονότος από μεγάλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα που προτιμούν να ασχολούνται με την διαιτησία της ομονοιας στην Ευρώπη δυο εβδομάδες μετά, και για το αν θα φύγει η θα μείνει ο Χριστάκης στον απόλλωνα. Η προσπάθειά τους να ρίξουν το βλέμμα της κοινής γνώμης, αλλού είναι απλά τραγική. Γελάει ο κόσμος μαζί τους. Παραμένουν συνειδητά μαντρωμένοι στην πορτοκαλιά στάνη και περιμένουν να γλείψουν κανένα κοκκαλάκι από τον κλειδοκράτορα των πάντων.

Το ποιος τα ελέγχει όλα αυτά; Πλέον γνωστό σε όλους. Ο πόλεμος για την Ανόρθωση έχει αρχίσει, πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κάποιοι το διασκεδάζουν. Η ώρα να μπει το νυστέρι στο απόστημα του ποδοσφαίρου έφτασε. Η διοίκηση οφείλει να προστατέψει την ομάδα μέχρι τελικής πτώσης, και να σταματήσει να κάνει ευκολίες στην γάγγραινα του Κυπριακού ποδοσφαίρου που ονομάζετε αποελ. Πλέον ας πολεμήσουμε τα “ανθρωπόμορφα τέρατα” που καταδυναστεύουν το ποδόσφαιρο, στο όνομα της κονόμας και της δόξας.

Κλείσε μέσα σου την Ανόρθωση, και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ