Κτυπήσαμε 13αρι

Σε 13 συνεχόμενα παιχνίδια (επίσημα και φιλικά) – μετά από την τελευταία νίκη – η πάλαι ποτέ φημισμένη ομάδα για την καυτή της έδρα, αγνοεί την νίκη (υπολογίζεται και ο αγώνας με την ΑΕΛ στο ουδέτερο ΓΣΖ). Απολογισμός τραγικός απόρροια της κατάστασης που βρισκόταν η ομάδα από την περσινή περίοδο.

Η τελευταία «επιτυχία» από την ομάδα έκτρωμα (να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) της περσινής περιόδου που πανηγυρίστηκε εντός έδρας ήταν … άκουσον άκουσον με την ΑΛΚΗ (3-1) στις 12/01/2014. Αισίως δηλ. κλείνουν 8 μήνες χωρίς νίκη στο «Παπαδόπουλος». Μάλιστα, σε εκείνο τον αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 55ο λεπτό για να γίνει η ανατροπή μέσα σε ένα 4λεπτο, από το 74ο μέχρι το 78ο λεπτό της συνάντησης.

Συνολικά την περσινή περίοδο, σε 20 εντός έδρας αγώνες η Ανόρθωση:
κέρδισε 6 (Ομόνοια, Απόλλων, Άχνα, Ένωση, Άρη και ΑΛΚΗ),
εξήλθε ισόπαλη με 4 (ΑΕΚ, Κούκλια, Σαλαμίνα, Απόλλων) και
ηττήθηκε σε 10 αγώνες (ΔΟΞΑ, Αποελ 3, ΑΕΛ 2, Ερμής 2, Ομόνοια 2).

1159357tmp_med

Στατιστικά, για να κατανοήσουμε το μέγεθος του πόσο κατάντησε το «Αντώνης Παπαδόπουλος», η χαρά του κάθε επισκέπτη – την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο – βλέπουμε ότι από τους 60 διαθέσιμους βαθμούς εντός έδρας, κερδήθηκαν οι 25, κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό επιτυχίας ανήλθε με τα βίας στο 41,66%.

Τραγικός απολογισμός για μια ομάδα που παραδοσιακά είχε ως όπλο της την καυτή έδρα. Εκεί που λύγισαν μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για το τι έφταιξε την περσινή περίοδο το αναλύσαμε πολλάκις και δεν είναι επί του παρόντος.

Αυτό που επείγει όμως να γίνει είναι η Κυρία να εκμεταλλευτεί άμεσα την έδρα της, αρχίζοντας από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακα, την προσεχή Δευτέρα. Πρέπει και επιβάλλεται με οιονδήποτε τρόπο το «Παπαδόπουλος» να ξαναγίνει η καυτή έδρα του παρελθόντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ