Κλήση για Μακρή

«Εκπροσωπείται» τελικά η Ανόρθωση στην εθνική ανδρών Κύπρου μιας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πάμπος Χριστοδούλου κάλεσε στην αποστολή τον επιθετικό της ομάδας μας Ανδρέα Μακρή.

Ο Μακρής κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο καλής αγωνιστικής παρουσίας με τα χρώματα της Ανόρθωσης να κληθεί 2 φορές στην εθνική ανδρών ενώ ως κορυφαία στιγμή της χρονιάς που πέρασε για αυτόν ήταν η βράβευσή τους ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της περιόδου 2013-2014. Αδιαμφισβήτητα ο νεαρός παφίτης επιθετικός αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι με πείσμα και δουλειά έρχεται και η καθιέρωση αλλά και η κλήση στην εθνική ανδρών που πρέπει να αποτελεί τον ύψιστο στόχο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Παραμένει ερωτηματικό η μη κλήση των Δημητρίου και Λαΐφη – από πλευράς Ανόρθωσης – κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει αν αμφότεροι συνεχίσουν να έχουν καλή αγωνιστική παρουσία.

makris antreas goal vsALKI

Τελικά η αποστολή της εθνικής Κύπρου αναχωρεί αύριο 02/09/2014 για την Κροατία όπου στις 04/09 θα αναμετρηθεί «φιλικά» με την αντίστοιχη ομάδα της εθνικής Κροατίας και στις 08/09 θα αγωνισθεί με την Βοσνία για τα προκριματικά του EURO2016.

Η τελική κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου:

Αγία Νάπα: Γιώργος Αρέστη, Γιώργος Κολοκούδιας
ΑΕΚ Λάρνακας: Ηλίας Χαραλάμπους
ΑΕΛ: Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Νικολάου
Ανόρθωση: Ανδρέας Μακρής
ΑΠΟΕΛ:Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Στάθης Αλωνεύτης, Τάσος Κίσσας
Απόλλων: Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Μάριος Στυλιανού
Εθνικός Άχνας: Γιώργος Λοΐζου
Ομόνοια Λευκωσίας: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χάρης Κυριάκου
AFCAstraGiurgiu: Βίνσεντ Λαμπάν
FCMetallurgDonetsk: Κωνσταντίνος Μακρίδης
FCSion: Δημήτρης Χριστοφή
LegiaWarszawa: Ντόσσα Τζούνιορ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ