Καμία σχέση…

Δεν αποφεύχθηκε το ράβε-ξήλωνε (και) τη φετινή μεταγραφική περίοδο και αυτό αποτυπώνεται στις αρχικές εντεκάδες που παρατάχθηκαν απέναντι στην Ομόνοια, στις πρεμιέρες της τελευταίας διετίας. Ένα ράβε ξήλωνε όμως που φέτος ήταν απαραίτητο μετά και την καταστροφική περσινή χρονιά, η χειρότερη στη νεότερη ιστορία της Ανόρθωσης.

Ο Μάθιου Βαλβέρδ διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο κάτι μας λέει ότι τέτοια περίοδο του χρόνου θα μιλάμε για αλλαγή και στην εν λόγω θέση, μετά και την έλευση Καμίνσκι. Από την αμυντική τετράδα, το μόνο κοινό στοιχείο με το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, ήταν η παρουσία του Δημητρίου, μιας και τις θέσεις των Μάκου, Άντιτς και Αβραάμ, πήραν οι Σεράν, Χόλγκερσον και Νούχου.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο από την Γεωργία (Μαισουράντζε, Αμπουρχάνια), πήρε τη θέση των Αλέξα και Γκαρσία, ενώ ο Λαϊφης αγωνίστηκε ως παρτενέρ του Μαϊσουράτζε, αντί του Οχαγιόν. Στην επιθετική τριάδα, ο Φοφανά βρισκόταν στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Εντέ να παίρνει τη θέση του, ο Ιακοβένκο αντικατέστησε τον Κολαούτι, ενώ o Kάλβο αγωνίστηκε αντί του Αβραάμ.

Δύο εντεκάδες που αν τις βάλεις δίπλα δίπλα, δεν θα έχουν καμία σχέση μεταξύ τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ