Υπάρχουν και αδυναμίες

Για να μην ξεχνάμε, η Ανόρθωση δεν έγινε ομάδα επειδή κέρδισε με 4-1 την αδύναμη και εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη Αγία Νάπα. Μέχρι η Ανόρθωσις να γίνει ομάδα, χρειάζεται πολλή δουλειά και κόπο και φυσικά βελτίωση. Οι αδυναμίες της ομάδας φάνηκαν και στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα. Η Ανόρθωση από το πουθενά κατάφερε να δεχθεί τέρμα και ευτυχώς μπροστά μας ήταν η Αγία Νάπα και όχι κάποια άλλη ομάδα πιο ψηλού επιπέδου και καταφέραμε και αντιδράσαμε έστω και καθυστερημένα. Οι αμυντικές αδυναμίες παραμένουν εκεί και δυστυχώς είναι ανοιχτή πληγή.

Επίσης η Ανόρθωση σε όλο το πρώτο ημίχρονο έδειξε αδυναμία στη δημιουργία του παιχνιδιού της, ήταν δίχως φαντασία και γενικά εγκλωβιστήκαμε πολύ εύκολα στην αμυντική τακτική της Αγίας Νάπας. Ας μην ξεχνάμε, πως στα μέχρι τώρα παιχνίδια που δώσαμε, την κακή μας εμφάνιση την κάναμε με τον Ερμή που έκλεισε καλά χώρους και μας κτύπησε στην κόντρα.

Η αδυναμία αυτή της ομάδας μας στις κλειστές άμυνες, πρέπει να δουλευτεί και άμεσα, καθώς με τον μέχρι τώρα απολογισμό μας εάν θέλουμε να μείνουμε εντός στόχων θα πρέπει να κερδίσουμε όλες τις θεωρητικά «μικρές ομάδες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ