Το είχαμε επισημάνει.. (το ρίσκο Πάους)

Από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τη Νέα Σαλαμίνα, είχαμε εστιάσει στην περίπτωση του Αμπουρτζάνια, διαπιστώνοντας ότι ξέρει καντάρια μπάλα αλλά θέλει σημαντική βελτίωση στο κομμάτι της ενδυνάμωσης. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, είχαμε τονίσει σε άρθρο μας την ανάγκη για έμφαση στην ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών μας για λόγους που αναλύσαμε και επιβεβαιωθήκαμε.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, ο Γεωργιανός φάνηκε να προδίδεται από την κακή κατανομή δυνάμεων με τον ίδιο τον προπονητή να κάνει ειδική αναφορά στην συνέντευξη τύπου. Ο Πάους ανέφερε συγκεκριμένα ότι η ένταση του παιχνιδιού ήταν πρωτόγνωρη για τον νεαρό Γεωργιανό, ο οποίος μεταξύ άλλων, θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του.

Η επιλογή του Άντρε Πάους να ασκήσει πίεση στο τελευταίο τρίτο του γηπέδο ήταν επιτυχημένη όσο υπήρχαν δυνάμεις και απέναντι σε μια ομάδα με έξι επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, οι πιθανότητες επιτυχίας δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλές. Σημειώνουμε ότι από την υπερπροσπάθεια αποχώρησαν τραυματίες και οι Λαϊφης – Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ