Έτοιμοι…

Έτοιμοι να δώσουν βοήθειες παρουσιάζονται οι Γρηγόρης Μάκος, Γκονζάλο Γκαρσία και Βαλέριους Σάμπαλα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού αναμένεται να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους για τη φετινή χρονιά, με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός Γρηγόρης Μάκος, μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού επιστρέφει στην ομάδα. Η επιστροφή του αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις, στο νευραλγικό χώρο της μεσοαμυντικής γραμμής.

Ο Βαλέριους Σάμπαλα, με όνομα που θυμίζει ανατολίτικο κλάμα πολέμου, είναι πανέτοιμος από κάθε άποψη να μπει στην ομάδα και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Το απέδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια με την Εθνική του. Σαν πραγματική αλεπού των τετραγώνων έχει τη διαίσθηση του γκολ και εναπόκειται στον Αντρέ Πάους πότε και πως θα τον χρησιμοποιήσει.

Τέλος ο Γκονζάλο Γκαρσία, που για να έρθει στην Ανόρθωση, χρειάστηκαν αίμα δάκρυα και ιδρώτας, είναι πολύ πιο έτοιμος να αγωνιστεί από ότι πριν 15 μέρες απέναντι στην Ομόνοια. Μετρά τρεις βδομάδες προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα και ο βαθμός ετοιμότητας του είναι ικανοποιητικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ