Απάντησε στις «κακές γλώσσες»

Ακόμη μια απάντηση στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στις αρχές του προγραμματισμού της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου για περί Ολλανδού Τεχνικού Διευθυντή «τύπου γλάστρας» δόθηκε μέσα από τη χθεσινή συνέντευξη του Ράζακ Νούχου.

Ο Γκανέζος αριστερός αμυντικός ανέφερε: «Αποφάσισα να υπογράψω στην Ανόρθωση γιατί το ήθελα. Έγινε όταν ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης, που με γνώριζε ήδη από τον καιρό που έπαιζα στην Νορβηγία, μου ζήτησε να έρθω στην ομάδα. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος και για αυτό ήρθα στην Ανόρθωση. Ήξερε τις δυνατότητες μου».

Η δήλωση αυτή του Νούχου, έσβησε τις μεμψιμοιρίες που αναπτύχθηκαν τότε και που είχαν «μπλέξει» και το βοηθό προπονητή της ομάδας μας, Σίμο Ταραπουλούζη ως «υπαίτιο» για την απόκτηση της «πατάτας» του Απόλλωνα.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε στ ΜΜΕ μα περισσότερο μιλάει στο γήπεδο με την απόδοση του και ευχή όλων είναι να συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις. Από την άλλη ο Τετ Φαν Λίουεν έδειξε με μιας πόσο θέλει στην ομάδα τον Νούχου αφού από τους νεοφερμένους είναι ο μόνος που υπέγραψε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ