Valerijs Sabala ο νεαρός «δαίμονας» για την επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.com.cy, o 19χρόνος Λετονός διεθνής Valerijs Sabala, είναι ο μεγάλος στόχος για την επιθετική γραμμή της Ανόρθωσης. Ο Sabalaμπορεί να αγωνιστεί και σαν επιθετικός κορυφής αλλά και σαν περιφερειακός, μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στη θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού. Γεννήθηκε στις 12/10/1994 και έχει ύψος 1,79.

Ο νεαρός ανήκει στη Βελγική Club Brugge, τον απέκτησε στις 29/1/2014 τον παραχώρησε όμως δανεικό στην ομάδα που έπαιζε την Skonto Riga, προκειμένου να έχει παιχνίδια και αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Το 2009 από την Daugava Riga, τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε στην JFK Olimps. Στα 17 του μετακόμισε στην Skonto Rigaσ τη μεγαλύτερη ομάδα της Λετονίας, εκεί έμεινε για 2 χρόνια αγωνίστηκε σε 104 παιχνίδια και σημείωσε 38 γκολ και έδωσε 15 ασσίστ.

perfomance-sabala
Οι συμμετοχές του ποδοσφαιριστή σε σωματειακό επίπεδο

Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές της χώρας του. Με το εθνόσημο στο στήθος, σε επίπεδο αντρών, αριθμεί 8 συμμετοχές και 3 γκολ.

sabala-diethnis
Οι συμμετοχές του ποδοσφαιριστή σε Εθνικό επίπεδο

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν στην Ανόρθωση αγωνίστηκε και ένας από τους μεγαλύτερους Λετονούς ποδοσφαιριστές, ο Μάριαν Πάχαρς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ