Το προκλητικό δημοσίευμα εναντίον μας τους στοίχισε 5 χιλιάδες Ευρώ διαφήμιση!

Ένα σημερινό δημοσίευμα του Shoot And Goal, προκλητικό για την ομάδα μας και που μας προκάλεσε έκπληξη γιατί σπάνια η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έδωσε αφορμή για λόγια, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν 5 χιλιάδες Ευρώ από μελλοντική διαφήμιση! Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφερόταν πως οι Ανορθωσιάτες “είναι απογοητευμένοι μετά και την χθεσινή εμφάνιση Φοφανά και Ράμος”, στο παιγνίδι της Ομόνοιας με την Ντιναμό στη Ρωσία. Μετά και από αυτό το δημοσίευμα, Ανορθωσιάτης marketing manager σε μεγάλο όμιλο εταιρειών, απέσυρε το ενδιαφέρον του για διάθεση 5 χιλιάδων Ευρώ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, για διαφήμιση μέσα στο 2015!

Η επιστολή του Ανορθωσιάτη marketing manager, στο Shoot And Goal:

“Αγαπητοί διαχειριστές, Μετα λύπης μου έχω διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο το οποίο θεωρώ προκλητικό εναντίον του κόσμου της Ανόρθωσης (http://shootandgoal.com/gossip/2014/08/22/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82/).

Μια σελίδα σαν τη δική σας με τόση μεγάλη απήχηση πρέπει να αποφεύγει τέτοια μεγάλα λάθη απένταντι σε μια ομάδα που πίσω της έχει τόσο κόσμο. Ο συγκεκριμένος αρθογράφος πως κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι Ανορθωσιάτες απογοητεύτηκαν; Προς τι όλη αυτή η χολή που εξαπολύετε απένταντι στο πιο ιστορικό σωματείο του τόπου;

Προσωπικά είμαι marketing manager σε μεγάλο όμιλο εταιρειών και στο πλάνο μου για το 2015 είχα σκοπό να προβώ σε κάποιες διαφημιστικές ενέργειες μέσω της σελίδας με ένα budget των €5000 , όμως διαβάζοντας αυτό το άρθρο το οποίο προσωπικά εμένα σαν Ανορθωσιάτη με εκθέτει αυτομάτως ακυρώνω οποιαδήποτε σκέψη για συνεργασία μαζί σας.

Σας το είπα και πιο πάνω , η Ανόρθωση έχει πολύ κόσμο πίσω της και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε και να σέβεστε. Ένα άρθρο μόλις σας στοίχησε €5000 από τα έσοδα σας για το νέο έτος. Αν αξίζει τον κόπο να συνεχίζετε τον πόλεμο εναντίον συνεχίστε ελεύθερα. Σας ευχαριστώ”.

Το Anorthosis24.net κατέχει και το όνομα του διαφημιστή αλλά για ευνόητους λόγους δεν το αναφέραμε.

Το προκλητικό δημοσίευμα του Shoot And Goal.
Το προκλητικό δημοσίευμα του Shoot And Goal.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ