Πάει και για τρίτη μεταγραφή;

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βαδίζει προς το τέλος του, όπως προαναφέραμε αύριο αναμένεται να έρθει στο νησί ο Σάμπαλα ο οποίος θα εγγραφεί στο κατάλογο β’. Επίσης η Ανόρθωση, κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Πέρα της περίπτωσης του Τονούτσι που αξίζει λίγη ακόμη αναμονή, ο Τεντ Φαν Λίουεν εντόπισε ακόμη δύο περιπτώσεις και είναι σε επαφές μαζί τους, με τον Ιταλό όμως να είναι η προτεραιότητα του Ολλανδού διευθυντή ποδοσφαίρου.

Η εγγραφή στον κατάλογο β’ του Σάμπαλα αφήνει μια θέση κενή στο ρόστερ, η οποία δεν είναι σίγουρο αν θα καλυφθεί. Σε περίπτωση που καλυφθεί η θέση δεν μπορεί να προβλεφθεί εκ του ασφαλούς για ποια θέση θα είναι. Από τη μια στην επίθεση υπάρχει πληθώρα προσώπων αλλά και απειρία. Η μεσαία γραμμή είναι ευάλωτη σε κίτρινες κάρτες και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς ίσως στην πορεία να χρειαστεί ακόμη μια πρόσθετη λύση. Επίσης στην άμυνα μπορεί ο Άντιτς να έμεινε, όμως η φυσική του θέση δεν είναι κεντρικός αμυντικός, οπότε δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω σενάρια είναι εάν περισσεύουν χρήματα και εάν ο Τεντ Φαν Λίουεν πιστεύει πως η ομάδα χρειάζεται άμεσης ενίσχυσης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ