Μάγεψε – Εντυπωσίασε – Καταχειροκροτήθηκε

Όσοι δεν ήρθαν σήμερα Παρασκευή στο Παραλίμνι, έχασαν μία μαγευτική εμφάνιση από τον Τζιο Αμπουρχάνια. Ο 19χρονος Γεωργιανός πραγματικά ήταν εντυπωσιακός στο γήπεδο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και έδειξε δείγματα του τεράστιου του ταλέντου, “αναγκάζοντας” τον κόσμο να τον χειροκροτήσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού.

Κάποιες από τις ενέργειες του Γεωργιανού ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, με μερικές του φοβερές ντρίμπλες ανάμεσα σε πολλούς αντιπάλους να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Ήταν αυτός ο οποίος οργάνωνε το παιγνίδι της Ανόρθωσης στο αντίπαλο μισό, και από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν ή τελείωσαν αρκετές από τις επιθέσεις της ομάδας μας. Μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μακρή για το δεύτερο τέρμα της Μεγάλης Κυρίας λίγο πριν τη λήξη του παιγνιδιού.

Ο 19χρονος έκανε το καλύτερο του παιγνίδι με τη φανέλα της ομάδας και δείχνεί ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και πως μπορεί να αποτελέσει άμεσα ένα σημαντικότατο ποδοσφαιριστή για την νέα Ανόρθωση. Στο χέρι του είναι να δικαιώσει και τον εαυτό του, αλλά και τον Τεντ Φαν Λέουβεν ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε σαν στόχο τον νεαρό, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το ταλέντο του και το τι μπορεί να προσφέρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ