Άθλια βρεφονηπιακή δημοσιογραφία

Καιρό να τα πούμε, αφού είναι περίοδος ξεκούρασης, και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να χαλάσω την καλή μου, όμως κάποιοι φαίνετε εκτελούν τις αποστολές τους χωρίς καμία απολύτως διακοπή, και χαλούν τις δικές μας ημέρες ξεκούρασης.

Γέλωτα και μόνο προκαλούν πλέον οι συνεχείς αναφορές, μπηχτές και διάφορες κριτικές που εξαπολύουν οι φωστήρες της Κυπριακής δημοσιογραφίας ενάντια στην ομάδα μας.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Βλέπετε ο κάθε πικραμένος γράφει ανενόχλητος εξαπολύοντας χολή για την ομάδα μας, αφού ξέρει ότι κανείς δεν θα τον ενοχλήσει όταν οι «μεγάλες δυνάμεις» είναι μαζί του, και θα τον βοηθήσουν να κάνει την πολυπόθητη καριέρα που θέλει. Από τις εποχές των «παλιών» διοικητικών, μέχρι και την περίοδο Πουλλαΐδη, όλες οι διοικήσεις της Ανόρθωσις αδυνατούν να δώσουν σε αυτούς τους δημοσιογράφους τις απαντήσεις και την «εξυπηρέτηση» που πρέπει. Είτε γιατί χρειαζόντουσαν την αβάντα των πρωτοσέλιδων, είτε γιατί δεν καταλάβαιναν, οι διοικήσεις της Ανόρθωσις έχτισαν μια ιδιόμορφη σχέση με φυλλάδες -και όχι μόνο- της πλάκας, που πάντα έβγαινε στο τέλος σε βάρος της ομάδας.

Ήθελα νά ‘ξερα, ρε σεις, ποιος σας παίρνει, πλέον, στα σοβαρά στο χάλι που έχετε φτάσει; Πού και σε ποιο κοινό απευθύνεστε; Και ποιος πιστεύει τις φαιδρότητες που γράφετε; «Να μην στοιχήσει η απουσία του Τζιμπούρ απέναντι στην Άλμποργκ» διαβάσαμε, για «παράπονα των παικτών στον πρόεδρο της ομάδας μας» διαβάσαμε, να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν τα σαΐνια να μας δείξουν την συμπάθεια τους αλλά και την αντιπάθεια τους. Το γεγονός ότι ασχολείστε συνέχεια με την Ανόρθωση, καταδεικνύει την πρεμούρα που σας έχει πιάσει με αυτόν το τεράστιο και έντιμο σύλλογο, που δεν έχει καμία σχέση με το δικό σας!

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η διοίκηση θα χαράξει συγκεκριμένη πορεία στο θέμα αυτό, και θα βάλει όλους αυτούς τους αστείους στη θέση τους. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων ετών ήταν το γεγονός πως συγκεκριμένα άτομα έπαιρναν τις ειδήσεις και τις παρουσίαζαν με γελοίο τρόπο στον κόσμο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι γκρίνιαζαν με χιλιάδες γελοίες δικαιολογίες.

 

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ