Αποχή για πολλούς και διάφορους λόγους

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο Παν.Συ.Φι ενημερώνει τα μέλη του πως θα τηρήσει κανονικά την αποχή που αποφασίστηκε. Παράλληλα καλεί τα μέλη του να μην πάνε στο γήπεδο, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του στο νέο νόμο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο Παν.Συ.Φι ενημερώνει τα μέλη του ότι τον αγώνα ενάντια στην χοχο θα τον παρακολουθήσουμε στα κατα τόπους κλιμάκια μας. Η απόφαση για να ΑΠΕΧΟΥΜΕ πάρθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να την στηρίξουμε. Η δράση για την μη εφαρμογή του τρομονόμου θα συνεχιστεί πιστά κάθε εβδομάδα και με διαφορετικό τρόπο. ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως αρκετός κόσμος δεν κατάλαβε για το τι πρόκειται να γίνει σε αυτό που κάποιοι θέλουν να ονομάζουν ποδόσφαιρο. Όταν το βιώσουν και το δουν με τα μάτια τους τότε ίσως καταλάβουν περι τίνος πρόκειται. Ήδη δειλά δειλά εφαρμόζεται ένας νόμος που τάχα και καλά ψηφίστηκε για την 01/01/2015. Είδαμε συλλήψεις οπαδών σε ευρωπαικά παιχνίδια των ομάδων τους με άμεση εφαρμογή του νόμου. Μάθαμε για απαγόρευση οπαδών στο στάδιο (οι οποίοι ήταν κάτοχοι εισιτηρίου) επειδή κάποιοι τους έκριναν ως επικύνδυνους! Είδαμε ομάδες να ζητούν ταυτότητες από τον κόσμο τους για να αγοράσουν εισιτήριο. Είδαμε να αρχίζει το γνωστό φακέλωμα που ζητά ο ιωνάς και η παρέα του.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε για την πρόθεση του Παν.Συ.Φι να βρεθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για εμψύχωση και συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών αλλά για λόγους που δεν μπορούμε να γνωστοποιήσουμε στο παρών στάδιο αποφασίσαμε να μην το πράξουμε.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και εμείς θα βρισκόμαστε ψυχικά παρέα με τον Φοίνικα για την πρώτη μας νίκη.

Υ.γ ΕΝΑΝΤΙΑ στην νέα τάξη πραγμάτων

Υ.γ.1 Ποδόσφαιρο ΜΟΝΟ για οπαδούς – Οχι για λεφτάδες και για υπουργούς

Υ.γ.2 Λευτεριά στους οπαδούς

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ – MAXHTEC’94»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ