Τα σκ**ά των άλλων

Κάπως έτσι μπορούμε να παρομοιώσουμε δύο από τις πολύ σημαντικές υποθέσεις που αφορούν την ομάδα μας και οι οποίες προήλθαν από εγκληματικούς χειρισμούς άλλων. Τηλεοπτικά δικαιώματα και Άντιτς/Βαλβέρδε είναι στη βασική επικαιρότητα της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα, με τον Χρίστο Πουλλαίδη να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την Ανόρθωση υπό τις περιστάσεις.

Αντώνης Δημητρίου και Σάββας Κάκος σε επίδειξη… ηλιθιότητας δέσμευσαν για αρκετά χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας, για το «εύκολο» χρήμα που θα βοηθούσε προσωρινά. Το ίδιο κάναμε και πέρσι με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως ο Μάρκο Άντιτς, επεκτείνοντας του το συμβόλαιο για να γλυτώσουμε 20-30 χιλιάδες Ευρώ για την περσινή χρονιά.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έχει δηλαδή να διαχειριστεί τα σκ**ά που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενοι διοικούντες. Όμως, ο κ. Πουλλαΐδης ήταν μέλος του περσινού Δ.Σ που λεηλάτησε την Ανόρθωση και έπεσε και αυτός, όπως και όλοι μας, θύμα δύο – τριών ανθρώπων που έκαναν την Ανόρθωση «τσιφλίκι» τους.

Ήδη φέτος βλέπουμε σημαντικές διαφορές στον τρόπο που λειτουργούν κάποια πράγματα στην ομάδα, με τον Χρίστο Πουλλαΐδη να πιστώνεται μεγάλο μέρος αυτού. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι και ακόμη καλύτερα, και να αποβάλουμε για τα καλά συμπεριφορές των τελευταίων ετών…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ