Τα… μυστήρια και ο Εντέ

Το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Εντέ δείχνει πως η μεταγραφική ενίσχυση δεν θα σταματήσει μόνο στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών και του δεύτερου επιθετικού μετά τον Γιακοβένκο, αλλά ο Φαν Λέουβεν θέλει να θωρακίσει την ομάδα και στα επιθετικά άκρα.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, ακραίοι επιθετικοί είναι οι Τόνι Κάλβο, Ανδρέας Αβραάμ και Αδάμος Χατζηγεωργίου, ενώ εκεί είδαμε αρκετές φορές και τον Ανδρέα Μακρή του οποίου όμως η φυσική θέση είναι ως δεύτερος επιθετικός.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Τόνι Κάλβο στην ημέρα του είναι ασταμάτητος. Την ίδια ώρα όμως, είναι ένας ποδοσφαιριστές με τρομερές διακυμάνσεις στην απόδοσή του, και στα δύο χρόνια παρουσίας του στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν κατάφερε, για πολλούς λόγους, να σταθεροποιήσει την απόδοσή του.

Ο Ανδρέας Αβραάμ, αυτός που είδαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, δεν είναι ο Αβραάμ που θαυμάσαμε όλοι μας στον Απόλλωνα. Φυσικά στην Ανόρθωση αγωνίστηκε περισσότερο ως ακραίος αμυντικός ενώ στο μεσοδιάστημα, στην παρουσία του στην Ομόνοια, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Φέτος, μετακινήθηκε για τα καλά στη φυσική του θέση και ευχή όλων μας είναι να δούμε τον καλό Αβραάμ, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Απομένει ο Αδάμος Χατζηγεωργίου. Στα 17 του θεωρείτο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κύπρο, με ομάδες όπως την Ζενίτ να τον έχουν στα μπλοκάκια τους. Η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη, και μεγάλη ευθύνη έχουμε και εμείς που δεν του δώσαμε τις ευκαιρίες, τις οποίες δίναμε στον κάθε χρυσοπληρωμένο τουρίστα. Στα 21 του τώρα, και με προπονητή που αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αναμένουμε να δούμε την πορεία του και όλοι μας ελπίζουμε στο τέλος να μας εκπλήξει.

Και εδώ είναι που έρχεται στην εξίσωση η ανάγκη μεταγραφής ακραίου επιθετικού. Στο ρόστερ υπάρχουν τρεις ακραίοι επιθετικοί «μυστήριο». Γιατί μυστήριο είναι αν ο Κάλβο σταθεροποιήσει ψηλά την απόδοσή του. Μυστήριο είναι αν ο Αβραάμ επανέλθει στον «Αβραάμ» του Απόλλωνα. Μυστήριο είναι αν ο Αδάμος δικαιώσει αυτά που λέχθηκαν για το ταλέντο του.

Αν δεν σου βγει το ρίσκο με τους τρεις ακραίους «μυστήριο», τότε η ομάδα θα έχει μεγάλο πρόβλημα στα επιθετικά άκρα. Για αυτό και ο Λέουβεν είναι αποφασισμένος να φέρει τον Εντέ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ένα ποδοσφαιριστή που έφθασε να αγωνίζεται σε όλες τις μικρές Εθνικές της Γερμανίας μαζί με ποδοσφαιριστές όπως τον Τόνι Κρόος, και ο οποίος έχει γεμάτες χρονιές στη Γερμανία.

Άλλωστε, υπάρχουν οι κενές θέσεις στο ρόστερ και ο Ολλανδός θέλει να χτίσει μία ομάδα που θα συνδυάζει την εμπειρία με τα νιάτα. Και νιάτα έχουμε αρκετά στην ομάδα, ήρθε η ώρα να έρθουν και κάποιοι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την Ανόρθωση. Και ο Εντέ είναι ένας από αυτούς…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ