Σοβαρή υποψηφιότητα

Σοβαρά σκέφτεται τον Κωνσταντίνο Λαίφη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Αντρέ Πάους. Τον δοκίμασε με την Αμαθούς Άγιου Τυχώνα, το έπραξε και χθες με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Και στους δύο αγώνες ως βασικός μάλιστα, με τον Κωνσταντίνο να δείχνει εκ νέου ότι μπορεί να αντεπεξέλθει της θέσης, και μάλιστα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως τον Απόλλωνα.

Ο νεαρός Κύπριος είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν αρκετό χρόνο τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλας, είναι «τσαμπουκάς», δεν φοβάται να αναλάβει ευθύνες, και μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Το «αγροτικό» που έκανε στην Αλκή τον βοήθησε αφάνταστα. Θυμόμαστε πως ήταν πριν πάει στην Αλκή και πως έγινε μόλις ήρθε πίσω. Μπάλα πάντα ήξερε, πήρε όμως εμπειρίες σημαντικές και έβαλε αρκετό όγκο. Και με το ύψος του, τον βλέπεις και… «φοβάσαι».

Είναι στα δικά του πόδια, όπως και στα πόδια όλων των νεαρών της ομάδας, να δείξουν την αξία τους. Πήραν τις εμπειρίες τους πέρσι, τώρα θα πρέπει να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ