«Σαν να πήρε πιπίλα από μικρό παιδί»

Όσο περνούν οι ημέρες, τόσο μεγαλώνουν οι ελπίδες για παραμονή του Ντένις Τονούτσι στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα για την ποιότητα του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, και αν παραμείνει στην Ανόρθωση τότε θα πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία.

Ο Ιταλός στο φιλικό με τον Απόλλωνα ήταν αυτός που χειροκροτήθηκε περισσότερο από όλους. Η ποιότητα του, φάνηκε στο Τσίρειο, παρά το γεγονός ότι ο Ντονούτσι είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις είχε δύο κλεψίματα της μπάλας από επιθετικούς του Απόλλωνα, με τους αντιπάλους να μην… έχουν καταλάβει τι τους είχε βρει. «Σαν να πήρε πιπίλα από μικρό παιδί», ακούστηκε από την κερκίδα στο ένα από τα δύο κλεψίματα, αυτό στον Σανγκόι!

Οι ελπίδες να παραμείνει μπορεί να μην είναι καν μοιρασμένες, αλλά σίγουρα είναι περισσότερες από ότι την πρώτη ημέρα. Η ομάδα θα φύγει για Ολλανδία και ο Ιταλός θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή. Τα περιθώρια στενεύουν, και όσο δεν βρίσκει ένα συμβόλαιο σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να υπογράψει στην ομάδα μας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ