Κάποιοι αναρωτιούνται…

Η απόφαση όπως ο  Άλντο Τέκια παραχωρηθεί δανεικός παραξένεψε κάποιους, με το σκεπτικό όπως γιατί να μην δοθεί δανεικός ο Βαλβέρδε ο οποίος είναι ήταν «εκτός πλάνων», και να δοθεί ο Τέκια. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Στον Τέκια το προπονητικό τιμ πιστεύει πάρα πολύ και θεωρεί ότι στο μέλλον μπορεί να αποτελέσει τον νούμερο ένα τερματοφύλακα της ομάδας. Από τη στιγμή που υπάρχει ο Μάριο Βέγκα στο ρόστερ όμως, δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας τη φετινή χρονιά.

Έτσι, για να πάρει σημαντικά αγωνιστικά λεπτά, η ομάδα προτίμησε όπως παραχωρήσει τον Αλβανό τερματοφύλακα ως δανεικό, να πάρει συμμετοχές, και να επιστρέψει πανέτοιμος στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Θυμίζουμε ότι κάτι ανάλογο έγινε και με τον Λαίφη, ο οποίος επέστρεψε στην Ανόρθωση από την Αλκή ως ένας εντελώς διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον Ζαχαρία Θεοδώρου ο οποίος πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος στην Αγία Νάπα ως βασικός για πολλά παιγνίδια.

Ο Βαλβέρδε πιθανό θα δεχθεί την πρόταση της διοίκησης για μείωση των απολαβών του. Παρά το γεγονός ότι μετά τους τραυματισμούς του δεν κατάφερε να επανέλθει στα αγωνιστικά επίπεδα που βρισκόταν κατά το 2012, για το τεχνικό τιμ θεωρείται μία αξιόπιστη λύση σαν δεύτερος τερματοφύλακας. Και το γεγονός ότι διατηρεί ένα υψηλό συμβόλαιο, είναι ο πιο σημαντικός αποτρεπτικός παράγοντας για να δοθεί ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ