Το εγώ μας πάνω από όλα

Δεν αντέχω αυτή την απαξίωση, απόρροια της καθημερινότητας που όλο και χειροτερεύει χωρίς να γνωρίζουμε που θα κάτσει η μπίλια.

Στην Ανόρθωση νομίζω πως έχουμε μπει σε μία λογική του «εγώ μας πάνω απ όλα» κάτι που μας βγάζει από έναν σωστό ειρμό σκέψης και βέβαια νοοτροπίας.

 

Θεωρώ άδικο πρώτα απ όλα για τον Πουλλαίδη, να τρώει τέτοιο ξεφωνητό λίγο πριν συμπληρωθεί ένα χρόνος αφότου έχει αναλάβει, και βέβαια, έχοντας κερδίσει ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Τα κριτήρια. Νομίζω όλοι γνωρίζουμε τα υπέρογκα ποσά που χρωστούσε και χρωστά το σωματείο για παλιές αμαρτίες, και επίσης αν δεν εξοφληθούν τότε οι τιμωρίες της Ουέφα θα είναι προ των πυλών του «ΠΑΠ». Πως μπορείτε και κρίνετε ένα άνθρωπο πριν καν προλάβει να παράγει έργο;; Γιατί τόση μουρμούρα;;

 

Επίσης, κάποιοι  φωνάζουν  ότι ο Πουλλαίδης μας κοροϊδεύει, και πως η μόνη του έγνοια είναι να κερδίσει λεφτά από την Ανόρθωση, και γι’αυτό προχώρησε και στην εταιρία. Πραγματικά ρε φιλέ πιστεύεις ότι ο Πουλλαίδης έχει ανάγκη να «βγάλει» λεφτά από την Ανόρθωση; Έχεις διερωτηθεί ποτέ ποσά λεφτά μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος;; Και χάριν συζήτησης, λέω ότι έχετε δίκαιο. Αποδείξεις;; Αμφιβάλω αν έχετε, και φυσικά κάποιες αποδείξεις που μου «πασάρατε» είναι για κλάματα.

 

Φυσικά ούτε Ο Θεός είναι ούτε το αλάθητο έχει. Λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα. Εσείς γιατί πρέπει να είστε στην γωνία έτοιμοι να πετάξετε δηλητήριο;; Τι υποστηρίζετε τελικά, την Ανόρθωση η τα εγώ σας;; Θα μπορούσα να γράφω ώρες, αλλά βαριέμαι. Η ουσία είναι πως βρισκόμαστε όλοι σε μία μεταβατική περίοδο και εμείς, έχουμε βαλθεί με τη στάση μας να φέρουμε τριγμούς στο οικοδόμημα χωρίς να υπάρχει ούτε μισός λόγος σε σχέση με τους υπόλοιπους.

 

Με εκνευρίζει ιδιαίτερα, που κανένας από εσάς δεν είναι σε θέση να κατανοήσει πως πρώτον, είναι άδικο να τρώει τέτοιο ξεφωνητό ο «Πουλ» λιγότερο από ένα χρόνο στη προεδρία, όπως με εκνευρίζει ιδιαίτερα το ότι όσοι το κάνουν δεν σκέφτονται πως αν τον κάψουμε και αυτόν, η επόμενη λύση θα είναι εξαιρετικά αστεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ