Ο Ιτζάκι και οι επιταγές δίχως αντίκρυσμα

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης Μπάρακ Ιτζάκι. Ο Ισραηλινός βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς τον περασμένο Φλεβάρη. Ωστόσο η κάθοδος του δεν έχει να κάνει με τον τραυματισμό του αλλά με τα χρωστούμενα που του έχει η Ανόρθωση από την περασμένη χρονιά.

Ο Ιτζάκι του οποίου η Ανόρθωσις χρωστάει αρκετές χιλιάδες από την περσινή χρονιά έχει στην κατοχή του εγγυητικές επιταγές που εκδόθηκαν στο όνομα πρώην μέλους του Δ.Σ του συλλόγου. Οι εν λόγω επιταγές  που κάθε άλλο παρά εγγύηση απετέλεσαν, δεν εξαργυρώνονται από την τράπεζα. Ο Ισραηλινός κατέβηκε στο νησί  για να διευθετήσει το όλο θέμα όμως δύσκολα φαίνεται θα κανονιστεί.

Μια απορία που δημιουργείται είναι κατά πόσο οι επιταγές αυτές, αν και εγγυητικές, συνυπολογίστηκαν ως χρέη που έχει ο σύλλογος προς πρόσωπα. Ζήτημα το οποίο πρέπει να εξετάσει ενδελεχώς η ελεγκτική επιτροπή πριν την 1/6 οπότε και θα αναγνωριστεί το ύψος του χρέους που έχει το σωματείο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ