Λίγα λόγια για κάποιους νεαρούς

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Καταρχήν θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ουδεμία σχέση έχω με τα άτομα που θα σας παρουσιάσω και δεν αποσκοπώ σε προσωπικό συμφέρον αλλά στο καλό της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας μας σχετικά με την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα ήθελα να σας παρουσιάσω λίγους από τους πολλούς νεαρούς κύπριους αλλά και Έλληνες που είχα την τύχη να παρακολουθήσω από κοντά.

Όλοι θα θυμάστε το περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Αντώνης Παπαδόπουλος λόγω άλλωστε και της εξέλιξης του παιχνιδιού. Την παράσταση τότε είχε κλέψει ο  Barak Yitzhaki αλλά και ο Gaetano Monachello. Όσοι είναι λίγο περισσότερο ψαγμένοι σε ενδεκάδες και σχηματισμούς θα είχαν προσέξει ένα αμούστακο τότε παιδί που αγωνιζόταν στη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο 19χρονός σήμερα Γιάννης Παχίπης ο οποίος φέτος διανύει μια εκπληκτική χρονιά,  έχοντας σκοράρει ούτε λίγο ούτε πολύ 12 τέρματα και πραγματοποιήσει εμφανίσεις που σπάνια βλέπουμε από κύπριους σε τέτοια μικρή ηλικία.

Για τον 19χρονό Γιώργο Αρέστη τα πράγματα είναι γνωστά για το πώς καταφέραμε να τον χάσουμε πέρσι το καλοκαίρι και φέτος μετά την εξαιρετική του φετινή χρονιά τα δεδομένα έχουν δυσκολέψει για το λόγω του ότι τον έχουν βάλει στο μάτι και άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού.

Στη συνέχεια θα αναφερθώ στον επίσης 19χρονο Κρίστη Ανδρέου ο οποίος έχει φύγει 2 φορές από την ΑΕΛ επειδή πολύ απλά δεν έπαιρνε τις ευκαιρίες που θα βοηθούσαν στην εξέλιξη της καριέρας του. Ο Ανδρέου από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στην Ζαλγκίρης της Λιθουανίας και είναι από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος με 4 τέρματα σε 6 αγωνιστικές πραγματοποιώντας εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Επίσης ο 24χρονος επιθετικός του ήδη υποβαθμισμένοι Άρη Θεσσαλονίκης Μιχάλης Μανιάς, θα μπορούσε να αποτελέσει εξαιρετική προσθήκη για την Ανόρθωση της νέας περιόδου. Σε ηλικία 24 χρονών την περσινή χρονιά είχε ανακηρυχτεί πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ακόμα και στον Άρη των χιλίων προβλημάτων είχε πολύ καλές εμφανίσεις.

Τέλος θέλω αν πω πως τυχών επιλογή του Τον Καάνεν για την τεχνική ηγεσία δε θα με χάλαγε καθόλου προσωπικά αντίθετα από τον κ. Καάνεν έχουμε αρκετά θετικά δείγματα γραφής.

Α.Χ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ