Kαι επιτέλους άνοιξε η πόρτα εξόδου

O Χρίστος Πουλλαίδης είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα τον τελευταίο καιρό, όμως όλοι από μας είχαμε τις αμφιβολίες μας. Εταιρία, επενδυτές, μείωση του χρέους τεχνικός διευθυντής και απολύσεις. Όλα αυτά συνέθεσαν τον τελευταίο καιρό την ειδησεολογία στην ομάδα. Λογικό, το ότι οι πλείστοι κρατήσαμε μια «πισινή».

Όμως όπως φαίνετε ο πρόεδρος πήρε την σκούπα στα χέρια του. Κάποιοι ήδη πήραν επιστολή απόλυσης  και όπως όλα δείχνουν ο Χρίστος Πουλλαιδης κάνει τα λόγια, πράξεις. Κάποιοι είχαν ριζώσει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, και ήταν καιρός κάποιος να τους ξεριζώσει.

Η έννοια ομάδα, είναι κάτι που ακούγεται απλό αλλά είναι εξαιρετικά σύνθετο. Πλέον ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να είναι μια προσωπικότητα, η οποία θα κάνει αίσθηση στα αποδυτήρια. Οι επιλογές από εδώ και στο εξής δεν σηκώνουν κανένα ρίσκο. Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένα προπονητής που αρμόζει στην Ανόρθωση, που δεν θα έχει απλά το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ προ – αλλά πολλά περισσότερα όπως εμπειρίες, κίνητρα, στόχοι – να υπάρχουν γυμναστές, να υπάρχουν γιατροί, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι, να υπάρχει και αυτό το ξακουστό πλέον vis track το οποίο σκανάρει τον κάθε αθλητή και τον τρόπο που δουλεύει στη προπόνηση αλλά και στο πως αγωνίζεται. Που κινείται, τι χιλιόμετρα κάνει, αν αυτά είναι δημιουργικά και πολλά άλλα στοιχεία που ένας κοινός νους δεν μπορεί να αντιληφθεί. Επιτέλους να μπει μια τάξη στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Όμως το ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε στην Κύπρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο. Υπάρχει μια σειρά εξωγενών παραγόντων που πρέπει η διοίκηση Πουλλαίδη να κάμει και μάλιστα άμεσα. Η ομάδα αντιμετωπίζεται ως ομαδούλα της σειράς και δεν την υπολογίζει κανένας. Στα κέντρα των αποφάσεων, βολεύουν τους μεγάλους και αν μείνει κάποια γωνιά βολεύουν και την Ανόρθωση.

Η διαιτησία ξέφυγε από τις αυστηρές αποφάσεις της ενάντια στην Ανόρθωση και τώρα προχώρησε στις ανύπαρκτες.

Πρόεδρε, να αναλογισθείς το χρήμα που έριξες στην ομάδα και αν επιτρέπεις εσύ ο ίδιος να μην σε σέβονται ως πρόεδρος της Ανόρθωσης τότε πάω πάσο. Ξέρουμε όμως ποιος είσαι. Προχώρα να κάνεις την ανόρθωση – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και κόσμος είναι δίπλα σου. Συνέχισε να κάνεις τα λόγια πράξεις και σύντομα ο φοίνικας θα αναγεννηθεί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ