Οι έντεκα του Τσιρείου

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από την διακοπή των εορτών του Πάσχα που βρίσκει την Ανορθωση να ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Απόλλωνα.

Μετά και από την άκρως ενθαρρυντική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Κυρίας στον τελευταίο αγώνα με το Αποελ η αποστολή μεταβαίνει στο Τσίρειο με μοναδικό στόχο την νίκη η οποία αγνοείται εδώ και πολύ καιρό.

Το απουσιολόγιο αυτή την βδομάδα περιλαμβάνει τα ονόματα των Βέγκα, Δημητρίου, Αβραάμ, Ζόρζε και Κολαούτι να βρίσκονται εκτός αποστολής για διάφορους λόγους δυσχεραίνοντας το έργο του Κωστένογλου για τον καλύτερο καταρτισμό της ενδεκάδας.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Βαλβέρδ, με κεντρικό δίδυμο κατά πάσα πιθανότητα τους Σιέλη και Άντιτς. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Λοϊζίδης και στο αριστερό ο Λαΐφης μετά και από την πολύ καλή του παρουσία στον αγώνα με το Αποελ.

grika makos vsSalamina

Στον χώρο του κέντρου ο Μάκος θα αναλάβει τον ρόλο του κουμανταδόρου. Από εκεί και πέρα 4 ποδοσφαιριστές ερίζουν για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Μαραγκός, Θεοδώρου, Γκρικαλαβίλλι και Οχαγιόν με τον Γεωργιανό να έχει το προβάδισμα. Την θέση του επιτελικού διεκδικούν οι Γκαρσία και Μπεσσέρα.

Στην επίθεση προβληματίζει η απουσία του Κολαούτι την θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο νεαρός Ανδρέας Μακρής πλαισιωμένος στα δεξιά από τον Κάλβο και αριστερά από τον Φοφανά με τους τρεις ποδοσφαιριστές να εναλλάσσονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ