Η «δικαίωση» μιας αηδίας

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν, ειδικά τον τελευταίο καιρό και περιμένω την κατάλληλη στιγμή να “χτυπήσω”. Νομίζω πως ήρθε. Η παντοκρατορία του Aποελ αρχίζει και μπάζει, αφού όλοι αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Όπως ήταν αναμενόμενο φίλοι μου, άρχισαν τα όργανα και στη προκειμένη περίπτωση, άρχισαν πάλι τα όργανα με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Η πρώτη ομάδα στα κερδισμένα πέναλτι αλλά και η τελευταία στις κόκκινες κάρτες, έχει παράπονα από την διαιτησία. Επίσης, δημοσιά ποδοσφαιριστές τους μας είπαν ουσιαστικά ότι δείξαμε υπερβάλλοντα ζήλο και αλλά τέτοια. Ναι ρε παικτούρες, συγγνώμη που δεν «ανοίξαμε τα πόδια μας» όπως σας έχουν καλομάθει άλλοι.

Ζούμε πλέον στην εποχή όπου το Αποελ ζητά από την διαιτησία να το παίζουν στο ίσα. Τι μας λες ρε; Ποσό κοντή μνήμη έχετε στην Λευκωσία; Δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ με εσάς. Και αν μιλήσω για όλες τις ομάδες στην Κύπρο, ίσως χρειαστώ δυο τρεις ίσως και τέσσερις ζωές. Το off side γκολ του Αίλτον πριν 3 χρόνια στο ΓΣΠ στο 45+ και ενώ ήδη κέρδιζα με 0-1; Το off side γκολ του Ζεβλάκοφ στο Παπαδόπουλος; Την ασυλία του Μοράις, του Κόντη, του Μάριου Ηλία και του Σατσία;  Το χέρι του Κόντη μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά την κεφάλια του Νικολάου πριν από λίγα χρονάκια όταν ήδη σε κέρδιζα 1-0; Στο ίδιο παιχνίδι ο Οκκαρίδης πάλι μέσα στην μεγάλη περιοχή ανατρέπει τον Πάχαρς και ο κύριος Τσαγγάρης φυσικά δείχνει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας. Ακόμη μια σύμπτωση όπως εκείνες που αναφέρεστε στην ανακοίνωση σας; Το τεράστιο πέναλτι το Μπεκίαι στον Τόρες όταν αυτός δεν βρίσκει την μπάλα και ο Μπεκίαι δεν βρίσκει τον Τορες; Ο Ανδρονίκου φυσικά δεν σας στενοχώρησε. Η μήπως το υποβιβασμό σας στην Β κατηγορία το 1957;

Μέσα σε όλα αυτά, ευτυχώς που γράφουν οι κάμερες. Για άλλη μια αγωνιστική αδικηθήκατε. Φυσικά για άλλη μια φορά οι επαναλήψεις από την τηλεόραση, έδειξαν τα αντίθετα. Πάγια τακτική σας,  –για να θολώνετε τα μάτια τον οπαδών σας- είναι να τα ρίχνετε στην διαιτησία. Οι κάμερες δεν λένε όμως ποτέ ψέματα. Και μας αποδεικνύουν περίτρανα για ακόμα μια φορά ποιοι είστε.

Άντε να χαλαρώσουμε λίγες μέρες τώρα ακούγοντας σας να κλαίγεστε. Έρχεται ντέρμπι κορυφής. Καλά μαγειρέματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ