Επιβάλλεται να γίνει έγκαιρος και σωστός προγραμματισμός

Το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς φέρνει την Ανόρθωση να μετρά πάμπολλες πληγές και αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι. Η χρονιά αυτή πρέπει να γίνει διδαχή για τους εκάστοτε διοικούντες να μην εμπιστεύονται άτομα που δεν έχουν την απαραίτητη γνώση και πείρα περί ποδοσφαίρου, να παίρνουν αποφάσεις προγραμματισμού και διαχείρησης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Όλα αυτά τα είχαμε πει αρκετές φορές στο παρελθόν και ευχόμαστε τώρα με την πρόσληψη του Τεχνικού Διευθυντή να μην χρειάζεται να αντιδρούμε για τα αυτονόητα.

Η «καταραμένη» λοιπόν αυτή χρονιά μπορεί να αποβεί ευεργετική αν γίνουν από την αρχή οι σωστές κινήσεις για να επαναφέρουν την ομάδα ψηλά, εκεί που η ιστορία της επιβάλλει.

Καταρχάς η μη συμμετοχής της Ανόρθωσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει την δυνατότητα στο Τεχνικό Διευθυντή να προετοιμάσει στο μέγιστο το ρόστερ της ομάδας, αρχίζοντας από την επιλογή του προπονητή που θα στεριώσει επιτέλους στο Παπαδόπουλος.

Αφού επιλεχθεί ο πλέον κατάλληλος θα υπάρχει αρκετός χρόνος στο να συναποφασίσουν για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την «νέα Ανόρθωση». Με μεθοδική δουλεία, τις κατάλληλες διασυνδέσεις και με επαγγελματικότητα στις συμφωνίες μπορούν να έρθουν στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές ποιότητας.

det_7557

Ποδοσφαιριστές που να έχουν κίνητρα για να αγωνισθούν στην ομάδα μας και μέσω αυτής σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, που να ξέρουν να σέβονται τον μισθό τους και χωρίς να στοιχίζουν ο «κούκος αηδόνι» όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με την πολιτική της υπερτιμημένης αξίας ποδοσφαιριστών που τις πλείστες φορές ήταν στην δύση της καριέρας τους και άνευ κινήτρων.

Σε όλα αυτά, σύμμαχος της προσπάθειας είναι ο χρόνος. Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια υπάρχει η δυνατότητα του έγκαιρου – σωστού προγραμματισμού και της καταλληλότερης προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αν στην Ανόρθωση κινηθούν έγκαιρα και σωστά στον προγραμματισμό, υπάρχει η δυνατότητα η «Μεγάλη Κυρία» να πραγματοποιήσει σωρεία φιλικών αγώνων την περίοδο του καλοκαιριού, βοηθώντας έτσι στην καλυτέρευση της ομοιογένειας της ομάδας ούτως ώστε με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος να είναι καθόλα έτοιμη από αγωνιστικής πλευράς.

Δίνεται λοιπόν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία στην Ανόρθωση να κάνει την δέουσα επανεκκίνηση. Στα θετικά, καταγράφεται η παρουσία Τεχνικού Διευθυντή που θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει αυτό το πλάνο της διοίκησης Πουλλαϊδη. Ο κόσμος της Ανόρθωσης ποτέ δεν την άφησε μόνη της και η άποψή μας είναι, αν ο κόσμος δει τους διοικούντες να κινούνται σε σωστά πλαίσια με διαφάνεια, οι διοικούντες θα βλέπουν ένα κατάμεστο γήπεδο κάθε αγωνιστική παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ