Δεν υπάρχει θέμα με τον Μάκο

Αποκύημα φαντασίας είναι το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με τον Μάκο λόγω ενός δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε τον ελληνικό τύπο.Το εν λόγω δημοσίευμα αρχικά αναφέρει πως στον Γρηγόρη Μάκο έχει γίνει πρόταση συμβολαίου. Στη συνέχεια γράφτηκε πως η πρόταση καλύπτει μεν οικονομικά τον Έλληνα διεθνή, ωστόσο ο ίδιος ψάχνεται για μετακίνηση εκτός Κύπρου.

Πρώτο ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την νέα περίοδο, ενώ υπάρχει  πρόσφορο έδαφος και πρόθεση όπως το συμβόλαιο τηρηθεί κανονικά. Δεύτερο όπως πληροφορείται το anorthosis24.net, στον Γρηγόρη Μάκο δεν έχει γίνει απολύτως πρόταση ή συζήτηση αναφορικά με το συμβόλαιο που διατηρεί.

Η αξία του ποδοσφαιριστή είναι γνωστή, βρίσκεται σε καλή ηλικία και σε μια Ανόρθωση με φιλοδοξίες και στόχους ψηλούς μπορεί να έχει καταλυτικό ρόλο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως και για τον ποδοσφαιριστή η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική, καθώς προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό. Σίγουρα του χρόνου και με μια καλύτερη στελέχωση του ρόστερ θα είναι εμφανώς καλύτερος και σε θέση να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ