«Χαίρομαι όταν αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της Ανόρθωσης»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport FM μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στο χθεσινό παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Ο κ. Μήτρου τόνισε πως δεν μας αγγίζει αν κάποιοι θέλουν να αναγάγουν την αδυναμία τη δική τους σε αλλότρια κίνητρα του αντιπάλου, αναφερόμενος στις φωνές του ΑΠΟΕΛ για το παιγνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αναλυτικά:

Για την εμφάνιση

«Νομίζω τις τρεις τελευταίες βδομάδες η Ανόρθωση σταθερά ανεβάζει στροφές, έχει όλο και καλύτερες εμφανίσεις. Τόσο στο παιχνίδι με την Ομόνοια όσο και στο παιχνίδι με τον Ερμή ήταν αρκετά καλή, έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά έστω κι αν δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο αποτέλεσμα που να αφήνει βαθμούς. Το ίδιο επαναλάβαμε και χθες και ήμαστε νομίζω πολύ καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ. Τουλάχιστον για το πρώτο ημίχρονο το παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ  ότι η Ανόρθωση ήταν καλύτερη, μπήκε δυνατά, δικαιούταν τουλάχιστον ένα τέρμα. Δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη, είχαμε και δοκάρι, δεν καταφέραμε να στείλουμε την μπάλα στο πλεκτό του Πάρντο. Σκόραρε πρώτο το ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μέρος και αυτό έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Για το χειροκρότημα του κόσμου που άλλοτε ήταν οργισμένος

«Ο κόσμος εξοργίζεται με πάρα πολλά πράγματα, δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτά όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα τελευταία παιχνίδια, οι οποίοι δίνουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να χαρίσουν λίγη χαρά στον κόσμο. Γι’ αυτό και η συγκινητική παρουσία του κόσμου που μετά το σφύριγμα της λήξης στάθηκε εκεί χειροκρότησε τα παιδιά. Ήρθε και πίσω από τα αποδυτήρια να τους πει ένα καλό λόγο, να τους συμπαρασταθεί. Είναι πραγματικά κρίμα να κάνουν καλές εμφανίσεις αυτά τα παιδιά, να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις και να μην παίρνουν ένα αποτέλεσμα στο τέλος».

Για τις δυνατότητες της Ανόρθωσης

«Η φετινή Ανόρθωση είχε πάρα πολλά προβλήματα όχι μόνο σε επίπεδο ρόστερ. Ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με τον κ. Κωστένογλου. Στην αρχή δεν είχαμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα, νομίζω τις τελευταίες βδομάδες είχαμε καλές εμφανίσεις. Κάποιοι ίσως δεν παρακολούθησαν τα τελευταία παιχνίδια της Ανόρθωσης και ξαφνιάστηκαν από την χθεσινή εμφάνιση. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για την Ανόρθωση και μόνο, για την ιστορία της ομάδας, για τη φανέλα και ο καθένας ας κοιτάζει τα του οίκου του και να ασχολείται με τα δικά του».

Για τα σχόλια ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ και την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

«Δεν ξέρω αν αγγίζει την Ανόρθωση, χαίρομαι πάντα όταν αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της Ανόρθωσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν τα βρήκαν σκούρα με τον Οικονόμου, τον Σιέλη, τον Λοϊζίδη, τον Λαΐφη, τον Θεοδώρου και τον Μακρή οι οποίοι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και κανείς δεν μπορεί να τους μειώσει και με κανένα τρόπο, δεν είναι δικό μας πρόβλημα».

Αν η Ανόρθωση παίζει με όλους το ίδιο

«Η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση και κάνει, με τα όσα προβλήματα έχει, το καλύτερο δυνατό. Αν κάποιοι θέλουν να αναγάγουν την αδυναμία τη δική τους σε αλλότρια κίνητρα του αντιπάλου, δεν μας αγγίζει εμάς».

Για τους νεαρούς

«Ολόκληρη η αμυντική τετράδα της Ανόρθωσης χθες ήταν κυπριακή, στο κέντρο ο Θεοδώρου, μπροστά ο Μακρής ως αλλαγή. Γίνεται μια συγκινητική προσπάθεια και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο το αναγνωρίζει, το χειροκροτεί, συμπαραστέκεται. Μέχρι άνθρωποι 60-70 χρονών σηκώνονται και φωνάζουν, εμψυχώνουν τους παίχτες. Μας προβληματίζει όμως και μας στεναχωρεί η έλλειψη σεβασμού που υπάρχει, όχι από τον κόσμο, αλλά από άλλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη διαιτησία

«Οι διαιτητές θα πρέπει αυτά τα παιδιά να προστατεύσουν. Δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το 50-50».

Για τα παράπονα του ΑΠΟΕΛ;

«Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι παράπονα μπορεί να έχει το ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα μπορούσαμε να πούμε για τις κάρτες ή ένα απτό παράδειγμα τον χρόνο των καθυστερήσεων, αφού μόνο από τις αλλαγές θα έπρεπε να είχαμε περισσότερο χρόνο. Εμείς εκείνο που κρατάμε είναι την προσπάθεια των παιδιών της Ανόρθωσης».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ