Αποχή από τον τελικό αποφάσισε ο Παν.Συ.Φι

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, καλεί τα μέλη του όπως απέχουν από τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής.  Ο λόγος που ο σύνδεσμος απευθύνει το κάλεσμα αυτό προς τα μέλη του,  έχει να κάνει με την απαίτηση της αστυνομίας όπως στα εισιτήρια αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία, και η είσοδος στην κερκίδα  θα επιτρέπεται μετά από  επίδειξη πολιτικής ταυτότητας.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από προβληματισμό και λύπη.

Υπενθυμίζουμε πως την ίδια απόφαση έλαβαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το αίτημα της αστυνομίας, η είσοδος των οπαδών στον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας να γίνεται με ονομαστικά εισιτήρια και επίδειξη ταυτότητας.

Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σε καμία νομοθεσία και ενδεχομένως είναι αντισυνταγματικό, αφού μιλούμε για ένα «δημόσιο θέαμα». Δε νοείται όποτε η αστυνομία αδυνατεί να κάνει τα αυτονόητα για να προλαμβάνονται δυσάρεστα επεισόδια, να σκαρφίζεται ημίμετρα σε βάρος των οπαδών, οι οποίοι αυτή τη φορά καλούνται να «φακελωθούν» από τις αρχές, καθώς τα στοιχεία όσων επιχειρήσουν να μεταβούν την Παρασκευή στο «Κίτιον» μπορούν να αποθηκευτούν, αφού το εισιτήριο δεν έχει απόκομμα.

Μετά από πολύ προβληματισμό και μεγάλη μας λύπη, καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από τον τελικό, εκτός εάν υπάρξει διαφορετική διευθέτηση μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ευχόμαστε στους λεβέντες μας καλή επιτυχία στον τελικό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ