Ανοικτή συνεδρία ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στις 22 Απριλίου

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Ανορθωσιάτες απευθύνει ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. για την κρίσιμη συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Παπ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του anorthosis24 στη συνεδρία θα παραστούν όλα τα ιστορικά στελέχη του Συνδέσμου για να καταθέσουν τις απόψεις τους για τη μελλοντική πορεία του οργανωμένου συνόλου των οπαδών μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τα μέλη του και όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον του Συλλόγου μας σε ανοικτή συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 22 Απριλίου, στις 16:00, στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η συνέχεια του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. υπό τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στις τάξεις της Ανόρθωσης. Αναπόφευκτα, ο αγωνιστικός και ηθικός κατήφορος στον οποίο βρίσκεται το Σωματείο μας από τις 27 Νοεμβρίου του 2008 επηρέασε και τον Σύνδεσμο.

Δυστυχώς, πέραν των διοικήσεων αποτύχαμε και ως κόσμος να προστατεύσουμε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Σωματείου μας και αναγνωρίζουμε ότι για αυτό ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ την κριτική και είμαστε από τους λίγους στις τάξεις του Συλλόγου μας που κάναμε σε αρκετές περιπτώσεις την αυτοκριτική μας.

Απευθύνουμε λοιπόν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Ανορθωσιάτες που θέλουν να καταθέσουν τις απόψεις τους για το μέλλον του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., να βρεθούν την Τρίτη στο «ΠΑΠ».

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα πετόσφαιρας ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ευχηθούμε σε όλο τον ανορθωσιάτικο κόσμο καλή Ανάσταση.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ