Το ανάποδο ψαλίδι του Φρούσου και η βολίδα του Κρικβέλια (βίντεο)

Τα τελευταία έξι χρόνια οπότε και θεσπίστηκε ο θεσμός της β’ φάσης του πρωταθλήματος η Ανόρθωσις διασταύρωσε τα ξίφη της με την ΑΕΛ δύο φορές. Συγκεκριμένα οι δύο σημερινοί μονομάχοι βρέθηκαν αντιμέτωποι το 2009 και το 2012 με την Ανόρθωση να έχει μια νίκη ενώ το άλλο ματς έληξε ισόπαλο.

Το 2009 με την ομάδα μας να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο αντιμετώπισε την ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος με στόχο την νίκη που θα διατηρούσε τις αμυδρές της ελπίδες ζωντανές. Εν τέλει η Ανόρθωσις κέρδισε με 1-0, με δράστη τον Νίκο Φρούσο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την σέντρα του Μπαρτόν και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εμπέντε.

Το 2012 στην πρεμιέρα της β’ φάσης η Ανόρθωσις ήθελε νίκη επί της πρωτοπόρου ΑΕΛ προκειμένου να μπει ξανά με αξιώσεις στο κυνήγι του τίτλου. Το δυνατό ξεκίνημα της Μεγάλης Κυρίας επιβραβεύτηκε με γκολ καθώς ο Κρικβέλια με ένα κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε το προβάδισμα στους κυανόλευκους. Στη συνέχεια ο ρυθμός της ομάδας μας κόπασε και η ΑΕΛ κατάφερε από μια στημένη φάση να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ