Οι αποφάσεις της δικαστικής επιτροπής

Έπιασαν τόπο οι επίσημες ανακοινώσεις της Ομόνοιας μετά την καθαρή από όλες τις πλευρές νίκη μας στο ντέρμπι. Η δικαστική επιτροπή εξάντλησε όλη την αυστηρότητά της και τιμώρησε την ομάδα μας με πρόστιμο για την κάθε μια από τις κατηγορίες.

Βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης βαραίνει και εμάς τους ίδιους που με τις πράξεις μας δίνουμε το δικαίωμα να μας πολεμούν εκεί που είναι η αχίλλειος πτέρνα μας. Το οικονομικό.

Οι αποφάσεις της δικαστικής επιτροπής.

(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1 (β) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. Απόφαση: πρόστιμο.

(β) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) και πυροδότηση τους κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. Απόφαση: πρόστιμο.

(γ) Γιατί οπαδοί τους προκάλεσαν 2 τετράλεπτες διακοπές του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10(2) (ια) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. Απόφαση: πρόστιμο.

 (δ) για ανάρτηση πανό και/ή συμβόλου ρατσιστικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11 (1) (α) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής. Απόφαση: πρόστιμο.

(ε) Για είσοδο φιλάθλων της εντός του αγωνιστικού χώρου τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και μετά τη λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (α) του κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια. Απόφαση: πρόστιμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ